Lustrum

Een nieuw tijdperk is aangebroken en dat werd tijd na inmiddels 4 jaar wachten op een lustrum. We gaan als dispuut weer niet te evenaren activiteiten meemaken en zullen onze hechtheid verstevigen. Afgelopen vrijdag hebben wij ons gepresenteerd, maar daar was niet iedereen bij en wie erbij was heeft misschien niet alles meegekregen. Daarom zetten we hier op een rijtje wie we zijn en wat u kunt gaan verwachten van ons.
Commissie
 • Cedric de Jong – Praeses
 • Sanne Claessens – Vice Praeses
 • Floris Boon – Fiscus
 • Bram Schrier
 • Josefien ten Have
 • Erik Sprang
 • Lotte Winkelman
 • Menno de Jong
 • Alet Kors
 • Judith van Russen Groen
ThemaOngeëvenaard zal het thema zijn dat wij als dispuut aankomend lustrum zullen uitdragen. Met een verre reis richting de evenaar in het verschiet en wederom buiten Europa, hebben andere disputen nog veel van ons te leren!

Activiteiten

We zullen vrijdag 8 december de verjaardag van HET Dispuut gaan vieren met een oudeballenavond op de soos, waarbij alle (oud)leden van HET mooiste dispuut dat onze vereniging rijk is zijn uitgenodigd!
Kort daarna zullen we rond de kerstperiode vertrekken voor de lustrumreis naar een land in Midden-Amerika (denk hierbij aan Cuba, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Mexico, Puerto Rico, Aruba, Curacao, etc.)! Verder houden we ook Brazilië en Zanzibar/Tanzania open als opties. Kortom: het wordt sowieso een prachtige, tropische bestemming!
Andere activiteiten die u mag verwachten zijn een lustrumweekend, dat actief zal zijn en waarvoor u dus even van uw luie derrière mag komen om alle biertjes eraf te trainen. Een familiedag, waarbij familie bekend zal worden gemaakt met het studentenleven en de stad Rotterdam. U kunt ook een mannen- en een vrouwendag verwachten, want het is hartstikke leuk dat we gemengd zijn, maar af en toe is het ook wel lekker om zonder het gezeur van het andere geslacht te zitten en iets te doen wat echt in uw straatje past! Als laatste activiteit zal er ook nog een gala neer worden gezet, waarbij we eerst in stijl zullen eten, waarna we een chic dansje zullen wagen in onze galakledij. Verder zullen er gadgets worden gemaakt passend bij HET Dispuut en dit lustrum. Als laatste zal er uiteraard een almanak komen om alles van de afgelopen vijf jaar te vereeuwigen.

One thought on “Lustrum

 1. Gido van den Brand

  Beste,

  Op de website zie ik dat 2017 in het teken staat van jullie lustrum, vaak kiezen studentenverenigingen en/of disputen er voor om in een lustrum jaar een reis te maken. Bij Official Travel Company zijn wij gespecialiseerd in groeps- en incentive reizen over de hele wereld. Mochten jullie de lustrum reis tot in de puntjes willen laten verzorgen schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen!

  Met vriendelijke groet,
  Official Travel Company

  Gido van den Brand
  Senior Account Manager

  T +31 (0) 73 614 09 96
  M +31 (0) 6 22 939 583

  E info@officialtravelcompany.com
  W Official Travel Company
  Official Travel Company
  Lange Putstraat 6
  5211 KN ‘s-Hertogenbosch
  The Netherlands

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>