Genootschappen

U.V.G.P.

Het verticale Herengenootschap U.V.G.P. vervult een uiterst prominente rol binnen het dispuut. HET Herengenootschap U.V.G.P. staat voor stijl, mannelijkheid, gezelligheid en studentikositeit.Men dineert eens in de zoveel tijd, borrelt samen of onderneemt andere mooie dingen. Ook organiseert het genootschap eens in het jaar HET mannenweekend, een weekend waarin alle mannelijke leden van HET dispuut U.C.R.I.G.E.S. zich kunnen uitleven zonder geblaat van de vrouwen, die natuurlijk een gemengd dispuut sieren, maar men soms ook moet kunnen ontvluchten voor echte mannelijke activiteiten. Kortom, HET Herengenootschap U.V.G.P. valt niet over het hoofd te zien binnen U.C.R.I.G.E.S.!

HET Herengenootschap U.V.G.P.
Licht vooruit.!

Heer Pruijmboom ’98, Heer Strop ’99, Heer van der Lubbe ’00, Heer The ’01, Heer Widdershoven ’03, Heer Eigenraam ’04, Heer Arts ’05, Heer Kiebert ’06, Heer Jumelet ’07, Heer Visser ’08, Heer van Dongen ’09 , Heer Wolff ’11 en Heer Lamme ’12

H.H.W.P.
Dit vrouwengenootschap is opgericht in 2004 en wordt ieder jaar uitgebreid. Om voor de vrouwen binnen U.C.R.I.G.E.S. wat meer entertainment te verzorgen, organiseert het H.H.W.P. allerlei activiteiten, zoals vrouwenavonden met verschillende thema’s (bijvoorbeeld Sex & The City-marathon). Je kunt ons herkennen aan onze roze outfit!

Liefs,
H.H.W.P.

H.M.P.G. “De Pilschroover”

Dit Mannengenootschap is het nieuwste mannengenootschap van U.C.R.I.G.E.S.. Dit genootschap gaat nu ook al weer een aantal jaren mee en wordt elk jaar versterkt door één nieuw lid. Zoals de naam reeds doet vermoeden staat dit genootschap bekend om zijn borrels en de hieruit voortvloeiende pilsch-kwaliteiten.

Zet de tap maar open!

B.L.T.

Met twee bestaande mannengenootschappen werd het in 2015 tijd om een nieuw vrouwengenootschap op te richten. Vanaf dat moment was B.L.T. een feit. B.L.T. is niet te missen op zeilweekenden, tussenweekenden en reizen dankzij onze roze vesten.

Borst vooruit!

Amica de Kok ‘010, amica ten Have ‘013, amica Claessens ‘013, amica Kors ‘014, Amica Zoetelief ‘015.